Anti Fauna bord gericht tegen hans met hond . Uitbreiden is nog gestoorder dan intensiveren


Uitbreiding faunaTakken nog erge dan intensiveren
Gepost door : Bintje

Zeg halve zool noem jij dat een mooie vernieuwde wereld nu er een brede fauna groep/tak is bijgekomen met waterbeestjes en andere fauna groepen /takken erbij.
Je heb ook nog eens het brutale lef om onze woorden te misbruiken als ik zeg dat jij alleen maar in staat bent om goed te functioneren als je alleen maar met al die fauna en je hondje bezig ben en het dus nog GEBRUIKEN gaat om inderdaad nog verder te gaan en uit te breiden en nog verder in je eigen wereldje te kruipen .

Ik heb een maatschappelijke plichtsgevoel naar autisten om ze juist ook te leren van andere dingen te genieten dan alleen het eigen wereldje , ik zeg niet dat je moet stoppen er mee met die fauna , nee je moet halveren er mee en de andere helft eens onder de mensen zijn .

Wat jij nu doet is nog erger dan domweg intensiveren, want bij intensiveren is er niet altijd simpelweg geschikt weer
en nu ben je met ongeschikt weer op een andere manier buiten,
en afwezig Uitbreiden is het top punt van intensiveren en jij maar denken dat je op het goede pad bent in je leven en dat zal ik overal gaan bestrijden . Ik zal duidelijk maken op diverse fora dat dit een foute ontwikkeling is e als ik jouw op de prikborden niet meer tegen kom dan plaatsen wij wel berichten uit jouw naam en als je door die afwezigheid het niet eens te weten komt wat ik ga saboteren waardoor je ons kansloos denkt te maken en ons op die manier de mond denkt te snoeren dan kom ik vandaag of morgen nog eens een keer aan je deur.

Leer toch een ook van gewone dingen te geniet , zoek een hoer op , geef haar geld en neuk er op los


Ik hoop eerlijk gezegd dat je met die brommobiel weer een verkeersongeluk krijgt en het liefst met dodelijke afloop voor Hans met kut hond .

Jij wilde op de autisme prikbord niet luisteren naar het feit dat je ook van andere dingen moet kunnen en moet leren genieten dan alleen van die domme fauna en hondje , je maakt andere autisten belachelijk en donder toch op met die mensen van het autisme team die nog durven te zeggen dat ze het toejuigen als er meer mensen met PDD en zo een thema leven.
Dat zijn gewoon een stelletje geitenwollensokken die jij ook onder klompen draag. In je eigen wereldje leven maar wel met je auto over de wegen rijden van onze superieure wereld. Als je zwart was geweest had ik je gewoon voor vuile nikker kunnen uitschelden , maar ik als superieure blanke strijd ook tegen de natuurbescherming en flora en fauna monitoring .

Als Hans met hond niet of minder op de fora verschijnt denkt die dat die een betere keuze gemaakt heeft , en dat zal ik bestrijden want juist dan is die helemaal in zijn eigen wereldje met die achterlijke fauna en zijn hondje bezig .